Η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες να αμβλύνει τα καθημερινά προβλήματα των ατόμων με αναπηρία
Μήνυμα Κεκάτου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ
Πολιτική
03/12/2016 | 13:45

Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε όλοι έναντι των συνανθρώπων μας με αναπηρία για ίσες ευκαιρίες, στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς  συνεχίζει να επιδιώκει την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων καθώς και τον αποκλεισμό κάθε μορφής, βελτιώνοντας τις συνθήκες πρόσβασης των ΑμεΑ στην υγεία, την παιδεία και την εργασία. Μέσω των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών επιδιώκεται η αποφυγή της στείρας εξυπηρέτησης του πολίτη, η ενδυνάμωση του και η διευρυμένη του κοινωνική συμμετοχή.

Η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθειες  να αμβλύνει  τα καθημερινά προβλήματα των ατόμων με αναπηρία. Παρά ταύτα όμως οι ανάγκες εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα επίκαιρες και επιτακτικές.

Σε μια ανθρώπινη κοινωνία, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί δεν επιτρέπονται οι αποκλεισμοί. Είναι υποχρέωση όλων μας, η προσπάθεια για την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην παιδεία, την υγεία, την απασχόληση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σεβόμαστε και προασπίζουμε τα δικαιώματά τους

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΚΕΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer