Έδειξε αποφασισμένος ο υπουργός Παιδείας καθώς πήγε σε σύσκεψη στο «τραυματισμένο» δημαρχείο στο Ληξούρι
Μέσα στα …χαλάσματα έκανε σύσκεψη ο Αρβανιτόπουλος
Πολιτική
04/02/2014 | 23:11

Μέσα στα όσα γίνονται και ακούγονται για τους πολιτικούς που επισκέπτονται το νησί μας, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός πως ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, επισκέφθηκε το Ληξούρι, αλλά δεν είδε απλώς και απήλθε..
Ήρθε, μπήκε στο γεμάτο προβλήματα Δημαρχείο Ληξουρίου και έκανε εκεί σύσκεψη, παρουσία του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου και του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση.
Το παρόν έδωσαν και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, αλλά και η γενική γραμματέας του Δήμου Κεφαλονιάς Κυριακή Νικολαΐδου.
Θέμα της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός που πρέπει να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό, ώστε να αποδώσουν οι προσπάθειες ανακούφισης των συμπατριωτών μας που έχουν πληγεί από τους δυο μεγάλους σεισμούς τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, μάθαμε ότι αποφασίστηκε η σύσταση μιας επιτροπής που θα διαχειριστεί τα προβλήματα που υπάρχουν και το κάθε μέλος της θα επιφορτιστεί και με διαφορετικό ρόλο.
Αξίζει:  Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός έκανε μια πρόταση στον Υπουργό σχετικά με τους μαθητές της γ’ Λυκείου. Του πρότεινε λοιπόν, οι μαθητές της Κεφαλονιάς που θα δώσουν πανελλήνιες, λόγω του γεγονότος ότι έχουν χάσει πολλά  μαθήματα και επειδή είναι δύσκολες οι συνθήκες της καθημερινότητάς τους, να πριμοδοτηθούν με μόρια. Ο Υπουργός απάντησε ότι θα εξετάσει με προσοχή ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

arvanitopoulos-liksouri3 arvanitopoulos-liksouri1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer