Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημήτριος τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον αγιασμό του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου
Μέσα σε χαμόγελα ο Κεφαλληνιακός έκοψε την Πίτα του
Μπάσκετ
15/02/2016 | 20:30

Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημήτριος τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον αγιασμό του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία όλων των μελών, των αθλητών και φίλων του συλλόγου, με τον Σεβασμιώτατο να κόβει τη βασιλόπιτα μαζί με τον Πρόεδρο του σωματείου, Αντώνη Κουταβά.

Τα πέντε φλουριά που υπήρχαν στη πρωτοχρονιάτικη πίτα αντιστοιχούσαν σε μπάλες μπάσκετ και σε ένα παιδικό παιχνίδι. Οι τυχεροί που τα βρήκαν ήταν οι Βασίλης Νασιόπουλος, Δημήτρης Μπλέτσος, Θεοφάνης Ντούβαλης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και Στέφανος Μαρινάκης.

kao_koph_pitas kao_koph_pitas (2) kao_koph_pitas (3) kao_koph_pitas (4) kao_koph_pitas (5) kao_koph_pitas (7) kao_koph_pitas (6) kao_koph_pitas (8) kao_koph_pitas (9) kao_koph_pitas (10) kao_koph_pitas (11) kao_koph_pitas (12) kao_koph_pitas (13) kao_koph_pitas (14)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer