Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι είχε προηγηθεί φραστικός διαπληκτισμός
Μάνα αποπειράθηκε να μαχαιρώσει την κόρη της στη Ζάκυνθο
Κοινωνία
04/04/2014 | 16:17

Αίσιο τέλος είχε το οικογενειακό περιστατικό που απασχόλησε σήμερα  (04.04.2014) το πρωί, τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Ζακύνθου, κατά το οποίο, 57χρονη ημεδαπή μητέρα, τραυμάτισε με μαχαίρι  την 37χρονη ημεδαπή κόρη της και στη συνέχεια απειλούσε να  αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι της οικίας της, στην πόλη της Ζακύνθου.

Άμεση και καθοριστική υπήρξε η αστυνομική ανταπόκριση, η οποία είχε ως  αποτέλεσμα ύστερα από πολύωρη διαπραγμάτευση από ειδικό διαπραγματευτή  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και μεγάλη κινητοποίηση των λοιπών  Υπηρεσιών (Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ, Τμήμα Τροχαίας), η  57χρονη να απομακρυνθεί από το περβάζι του μπαλκονιού της οικίας της,  από το οποίο απειλούσε να πέσει.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι είχε προηγηθεί  φραστικός διαπληκτισμός της 57χρονης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, με  την 37χρονη κόρης της για προσωπικές διαφορές, καθώς επίσης η 57χρονη  χρησιμοποιώντας μαχαίρι τραυμάτισε την κόρη της σε διάφορα σημεία του  σώματός της.

Στην όλη διαδικασία της κινητοποίησης συμμετείχε η Πυροσβεστική  Υπηρεσία του νησιού, καθώς και σταθμός του ΕΚΑΒ.

Η 37χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σε βάρος της 57χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα  ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ζακύνθου.

police

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer