Μια ειδική εφαρμογή του υπουργείο Εσωτερικών δίνει τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου
Μάθε που ψηφίζεις
Πολιτική
17/05/2014 | 09:13

Μια ειδική εφαρμογή του υπουργείο Εσωτερικών δίνει τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου. Πληκτρολογώντας ο εκλογέας στην ειδική φόρμα το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, το όνομα μητέρας και το  έτος γέννησης του μπορεί να δει που ψηφίζει στις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές.
Δείτε που ψηφίζετε πατώντας  εδώ

 

Αν δεν βρείτε το όνομά σας στους καταλόγους, απευθυνθείτε στο Δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας. Για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, οι εκλογείς κάθε εκλογικού διαμερίσματος κατανέμονται αλφαβητικά σε εκλογικά τμήματα. Το πλήθος των εκλογέων κάθε εκλογικού τμήματος, καθορίζεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Για τις εκλογές 2014, σε κάθε ένα από τα εκλογικά τμήματα θα πρέπει να αναλογούν εξακόσιοι περίπου ψηφοφόροι. Οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν καταρτιστεί με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στα δημοτολόγια και οι Δήμοι έχουν κατανείμει τους εκλογείς σε εκλογικά διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της διεύθυνσης που είναι καταχωρημένα στα δημοτολόγια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer