Η αγιογραφία της Μαριλένας Φωκά που εκτέθηκε στην επιτυχημένη έκθεση των Art Selected Works στο χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι
Μάγεψε το κοινό η ”Παναγία η Θαλασσινή”
Πολιτισμός
08/06/2015 | 11:00

Ιδιαίτερη εντύπωση και εγκωμιαστικά σχόλια προκάλεσε στο φιλότεχνο κοινό η αγιογραφία της Μαριλένας Φωκά ”Παναγία η Θαλασσινή” που εκτέθηκε στην επιτυχημένη έκθεση  των Art Selected Works στο χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι στην Αθήνα.

Η αγιογράφος που έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά  και τη Ζάκυνθο πρόσφατα παρουσίασε ατομική έκθεση της  με Ρώσους αγίους στο Ρωσικό Πολιτιστικό και επιστημονικό Κέντρο  ετοιμάζει νέα έκθεση αγιογραφίας στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια θα παρουσιάσει σειρά εκθέσεων σε γνωστούς χώρους της Αθήνας.

Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο διεθνής Κεφαλλονίτης εικαστικός δημιουργός Κώστας Ευαγγελάτος.

Στη πρώτη φωτογραφία  που έχει φόντο την ”Παναγία την Θαλασσινή” εικονίζεται με τον σύζυγο της-ιστορικό τέχνης Λεόντιο Πετμεζά και την κόρη της Τhallia- Barbra στην έκθεση του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Μαριλένα Φωκά με τον Λεόντιο Πετμεζά, την Τhallia-Barbra, τον Κώστα Ευαγγελάτο και το δημοσιογράφο Δημήτρη Ζάχο.

petmezas (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer