Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην Ιταλία
“Μάγεψε” η Χορωδία Αργοστολίου στην Ιταλία
Πολιτισμός
23/10/2015 | 16:24

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην Ιταλία από 13-19/10/2015. Το 35μελές συγκρότημα παρουσιάστηκε σε δύο συναυλίες, μία στο ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ και μία στην ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Σπύρου Θεοτοκάτου, με πολύ μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση από το Ιταλικό κοινό.
Στη διάρκεια του ταξιδιού τα μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν επίσης τις πόλεις ΜΠΑΡΙ, ΦΑΖΑΝΟ, ΑΛΜΠΕΡΟ ΜΠΕΛΛΟ, ΠΕΣΚΑΡΑ, ΑΣΣΙΖΗ και ΑΝΚΟΝΑ. Οι Ιταλοί οικοδεσπότες πρόσφεραν απλόχερη και θερμή φιλοξενία, σε ανταπόδοση της δικής μας φιλοξενίας στο νησί.

Η εκπροσώπηση του νησιού και της χώρας στην φίλη Ιταλία υπήρξε άριστη και έδωσε στα μέλη μας την δυνατότητα για απόκτηση εμπειριών και σύσφιξη σχέσεων με τους Ιταλούς χορωδούς, αλλά και βελτίωση των σχέσεων και του κλίματος μέσα στον Σύλλογο. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της αποστολής αυτής. Με την επιστροφή η Χορωδία και η Μαντολινάτα θα αρχίσει και πάλι την προετοιμασία της νέας περιόδου 2015-16.

Με την ευκαιρία αυτή καλεί όσους χορωδούς και μουσικούς ενδιαφέρονται να ενταχτούν στο Σύλλογο και να μετέχουν στην προσπάθεια και τις δράσεις του να επικοινωνήσουν με όποιο μέλος γνωρίζουν για την πρώτη συνάντηση και ένταξη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer