Κοντά στους πληγέντες του σεισμού στο Ληξούρι ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Λόγια παρηγοριάς και αγάπης από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (βίντεο)
Εκκλησία
03/02/2014 | 20:03

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Λόγια αγάπης και παρηγοριάς από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στο Ληξούρι. Ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος έφθασε με στρατιωτικό αεροπλάνο το μεσημέρι στη Κεφαλονιά έγινε δεκτός με χαρά και συγκίνηση από τους κατοίκους της Παλικής.
Πρώτος του σταθμός ήταν το κλειστό του Αγίου Αντωνίου, όπου και βρίσκονται οι τρόφιμοι του γηροκομείου, αλλά και αρκετοί πληγέντες από τον σεισμό συμπολίτες μας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου είχε σύντομη συνομιλία με τον εκεί Διοικητή κ. Διονύση Μαρκάτο.
Τέλος, πέρασε από τις περιοχές όπου πολύς κόσμος θα περάσει τη νύχτα του μέσα στα αυτοκίνητά του, αλλά και από την παραλιακή του Ληξουρίου, που έχει υποστεί καταστροφικές ζημιές.
Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Μητροπολίτης Παραμυθίας κ. Τίτος, ο Ποιμενάρχης της νήσου κ. Σπυρίδωνα, ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωστής Δήμτσας και πολλοί κληρικοί.

ieronimos-liksouri1 ieronimos-liksouri2 ieronimos-liksouri3 ieronimos-liksouri4 ieronimos-liksouri5 ieronimos-liksouri6 ieronimos-liksouri7 ieronimos-liksouri8 ieronimos-liksouri9 ieronimos-liksouri10 ieronimos-liksouri11 ieronimos-liksouri12 ieronimos-liksouri13

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer