"Θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας. Μπορεί να χάθηκαν δύο μήνες όμως έχουμε την οργάνωση να τους καλύψουμε και να είμαστε "Εγγλέζοι" σε αυτό το ραντεβού"
Λυκούδης: “15 Ιουνίου θα παραδώσουμε έτοιμο το ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου”
Δημοφιλή
20/12/2016 | 13:51

Απόλυτα αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι για την πορεία του έργου της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Αργοστολίου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.

Όπως επεσήμανε στις 27 Δεκεμβρίου ο φάκελος του έργου θα συζητηθεί και θα εγκριθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.ΑΝ (Εθνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης), οπότε και η Κεφαλονιά θα ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα Ανακύκλωσης. Έτσι το πρόβλημα με την ανακύκλωση των υλικών θα λυθεί οριστικά και το έργο θα προχωρήσει.

Ο Διονύσης Λυκούδης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πιστή στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί και θα παραδώσει έτοιμο το ιστορικό κέντρο στις 15 Ιουνίου“Θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας. Μπορεί να χάθηκαν δύο μήνες όμως έχουμε την οργάνωση να τους καλύψουμε και να είμαστε “Εγγλέζοι” σε αυτό το ραντεβού”. Όπως είπε θα υπάρξει διπλασιασμός των εργαζομένων στο εργοτάξιο ώστε το έργο να προχωρήσει γρήγορα.

Για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στο μπαράζ ανωνύμων καταγγελιών χαρακτηρίζοντας αυτούς που κρύβονται από πίσω “βρωμερά ποντίκια που κυκλοφορούν στους υπονόμους” όμως τόνισε ότι “έχουμε τα κατάλληλα ποντικοφάρμακα γι’αυτούς”. 

Σε ότι αφορά την στάση της αντιπολίτευσης έκανε λόγο για “καταστροφική αντίληψη των πραγμάτων που δεν αφήνει την Κεφαλονιά να πάει μπροστά. Νομίζουν ότι πλήττεται η Δημοτική Αρχή αλλά αυτό που συμβαίνει στην πράξη είναι να πλήττονται το νησί μας και η τοπική οικονομία”, ενώ δήλωσε ότι “ντρέπεται” για τη στάση αυτή.

Επίσης σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με την πορεία του έργου Γέφυρα-Λαχαναγορά που συνεχίζεται κανονικά

Τέλος υπογράμμισε ότι αυτή η ιστορία με τις ανώνυμες καταγγελίες θα αποτελέσει το “κύκνειο άσμα” όλων αυτών που επενδύουν στην αποτυχία των έργων και δεν θέλουν η Κεφαλονιά να πάει μπροστά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer