Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος υποστήριξε ότι τα υλικά που θα ανακυκλωθούν στο Ληξούρι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αγροτική οδοποιία.
Λυκούδης: Υπεγράφη η άδεια για την ανακύκλωση των υλικών – Ξεκινά πάλι το έργο της πλατείας
Πολιτική
15/12/2016 | 13:59

Μία χαρμόσυνη είδηση μας επιφύλαξε η εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Δρακουλόγκωνα η τελική άδεια για την ανακύκλωση και την επεξεργασία των υλικών στο οικόπεδο του Δήμου στον Άγιο Αντώνιο στο Ληξούρι. Ως συνέπεια αυτού, όπως είπε ο Δ. Λυκούδης, μετράει πλέον ώρες η επανεκκίνηση των έργων της ανάπλασης στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου με πιο πιθανή ημέρα την προσεχή Δευτέρα. Μάλιστα ο Αναπληρωτής Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφέρεια για την βοήθειά τους και την σύντομη ανταπόκριση στην αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε λόγω των ανωνύμων καταγγελιών.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος υποστήριξε ότι τα υλικά που θα ανακυκλωθούν στο Ληξούρι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αγροτική οδοποιία της περιοχής και άρα το Ληξούρι θα ωφεληθεί.

Τόνισε ότι μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ηττήθηκαν οι δυνάμεις που θέλουν το Αργοστόλι και την Κεφαλονιά να παραμείνουν μακριά από τροχιά ανάπτυξης και συμπλήρωσε ότι από εδώ και πέρα οφείλουμε όλοι ενωμένοι να εργαστούμε ώστε το ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου να είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος, υπογράμμισε ότι τις προσεχείς ημέρες θα επισκεφθεί τον κ. Εισαγγελέα και θα ζητήσει την προστασία τόσο των έργων όσο και του Δήμου από τις ανώνυμες καταγγελίες, ούτως ώστε αυτές (οι καταγγελίες) να μην λαμβάνονται υπόψη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer