Σε μια δήλωση που κάποιος δύσκολα θα περίμενε να κάνει, προχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος των τεχνικών έργων του Δήμου, Διονύσιος Λυκούδης.
Λυκούδης: Τους συγχωρούμε, η Κεφαλονιά μας χρειάζεται όλους…
Πολιτική
18/01/2017 | 14:50

Σε μια δήλωση που κάποιος δύσκολα θα περίμενε να κάνει, προχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος των τεχνικών έργων του Δήμου, κ. Διονύσιος Λυκούδης, μιλώντας στον Ionian galaxy 90,8 και τον Σάκη Βούτο. Ο κ. Λυκούδης, όταν ρωτήθηκε για τους ανώνυμους  καταγγέλλοντες, απάντησε «τους συγχωρούμε, η Κεφαλλονιά τους χρειάζεται όλους, προχωράμε ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος στην αρχή είπε ότι σημασία πια έχει το γεγονός ότι τα έργα ξεκίνησαν ξανά, τα μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς και παρά το ότι έχουν χαθεί 3,5 μήνες το στοίχημα της Δημοτικής Αρχής παραμένει το ίδιο, να παραδοθεί το έργο εντός των χρονοδιαγραμμάτων.  Συμπλήρωσε πως για τον ίδιο ήταν πολύ βαρύ το «φορτίο» όλο αυτό το διάστημα, αφού στην ουσία υπήρχε ο κίνδυνος να μείνει το κέντρο του Αργοστολίου εργοτάξιο εν μέσω της θερινής περιόδου. Τελικά όμως νίκησε η κοινωνία της Κεφαλλονιάς, νίκησε το Αργοστόλι, υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια και πλέον ο επόμενος στόχος για τη Δημοτική Αρχή είναι να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της πόλης του Αργοστολίου με τα υπόλοιπα έργα που αναμένονται να δημοπρατηθούν.

«Τους συγχωρούμε, η Κεφαλλονιά μας χρειάζεται όλους, προχωράμε μπροστά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο κ. Λυκούδης αναφερόμενος στους ανώνυμους καταγγέλλοντες, καλώντας τους παράλληλα να σταματήσουν να «μαχαιρώνουν» πισώπλατα την Κεφαλλονιά και να συνταχτούν με την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και των απλών πολιτών του νησιού που επιθυμούν να δουν τον τόπο μας να πηγαίνει μπροστά, να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις.

Πάντως, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, οι τελευταίοι 3,5 μήνες ήταν από τους δυσκολότερους της ζωής του, ενώ εκείνο που του έδωσε τη δύναμη να προχωρήσει ήταν η αγάπη και η στήριξη του κόσμου.  Για αυτό άλλωστε, ολοκληρώνοντας, εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι «μας ανέχτηκαν, μας στήριξαν και μας έδωσαν τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer