Συνήθως, στη διάρκεια των εκλογικών διαδικασιών, συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγές σε πρόσωπα του ΔΣ, όπου, παρά τις αντιπαραθέσεις, υπάρχουν και προσωπικές σχέσεις και φιλίες
Λυκούδης προς Θεόφιλο – Μινέτο: Εμείς έχουμε καρδιά!
Πολιτική
06/03/2017 | 13:32

Συνήθως, στη διάρκεια των εκλογικών διαδικασιών, συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγές σε πρόσωπα του ΔΣ, όπου, παρά τις αντιπαραθέσεις, υπάρχουν και προσωπικές σχέσεις και φιλίες. Ένα τέτοιο ευτράπελο συνέβη ανάμεσα στον Προεδρεύοντα του συμβουλίου χθες, κ. Διονύση Λυκούδη, και τους Διονύση Μινέτο και Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ο κ. Μινέτος είχε προταθεί για Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και τελικά εκλέχτηκε με την τρίτη ψηφοφορία, αφού από λίγο “έχασε” την εκλογή κατά τη διάρκεια της 2ης ψηφοφορίας (πήρε 20).

Ένα από τα άτομα που τον ψήφισε και μάλιστα φανερά, ήταν ο κ. Λυκούδης, ο οποίος, όταν πήρε το ψηφοδέλτιο στο χέρι του και πριν το βάλει στο φάκελο, απευθύνθηκε στον κ. Μινέτο και του ζήτησε να κοιτάξει τι κρατά στο χέρι του για να μην έχει αμφιβολίες…

Ο κ. Μινέτος γέλασε, ενώ ο κ. Θεόφιλος του απάντησε πως εκείνοι δεν ψήφισαν για Πρόεδρο του Δ.Σ. την πρόταση του Δημάρχου (κ. Αλυσανδράτος), για να ανταπαντήσει ο κ. Λυκούδης, “δεν πειράζει, εμείς έχουμε καρδιά….”.

Στη συνέχεια, ο κ Λυκούδης σηκώθηκε και έριξε το φάκελο στην κάλπη, χωρίς όμως να επηρεάσει το αποτέλεσμα,όπως φάνηκε, αφού τελικά χρειάστηκαν τρεις ψηφοφορίες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer