Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τα έργα επειδή μια ομάδα τρελών για πολιτικό και προσωπικό συμφέρον επιθυμούν να τα σταματήσουν και ενημέρωσε ότι ο Δήμος ήδη εξετάζει τη λύση για τα μπάζα
Λυκούδης: Ο τρελός με τρελό αντιμετωπίζεται!
Πολιτική
08/11/2016 | 14:19

Σε καυστικές δηλώσεις, για άλλη μια φορά, προχώρησε πριν λίγο ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, κ. Διονύσης Λυκούδης, στη συχνότητα του ionian galaxy 90,8  και τον Σάκη Βούτο σχετικά με τα έργα ανάπλασης στην πόλη του Αργοστολίου και τις ανώνυμες καταγγελίες που έχουν φτάσει τον αριθμό… 42 (!).

Αφού λοιπόν σχολίασε τα περί των καταγγελιών, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τα έργα επειδή μια ομάδα τρελών για πολιτικό και προσωπικό συμφέρον επιθυμούν να τα σταματήσουν και ενημέρωσε ότι ο Δήμος ήδη εξετάζει τη λύση για τα μπάζα.

Κλείνοντας μάλιστα, τόνισε με χιούμορ πως “όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του σχιζοφρενούς, μάλλον… την έχουν πατήσει, αφού ο τρελός με τρελό αντιμετωπίζεται”, υπονοώντας ότι και ο ίδιος είναι αρκετά “τρελός” για να τους αφήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer