Το χαμόγελο τους προδίδει την ευτυχία από τη μεγάλη επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου
Λυκούδης-Μπεκατώρου χαμογελαστοί στο φακό!
Κοινωνία
14/12/2014 | 12:03

Η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία μόλις έχει τελειώσει και φυσικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πως λοιπόν να μην χαμογελούν στο φακό του e-kefalonia.net δυο από τους εμπνευστές και συντελεστές αυτής της «μαγικής» βραδιάς που έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους και μας έβαλε για τα καλά σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Αργοστολίου Διονύση Λυκούδη, ο οποίος σκέφτηκε και οργάνωσε όλη αυτή τη βραδιά και φυσικά την όμορφη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία δέχτηκε με μεγάλη χαρά να βρεθεί στο αγαπημένο της Αργοστόλι και με το νάζι και την τσαχπινιά της να δώσει μια διαφορετική «νότα» στην εκδήλωση!

Μάλιστα η Μαρία, δεν παρέλειψε να ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο facebook φωτό από το Χριστουγεννιάτικο χωριό, γράφοντας και το δικό της σχόλιο: «Είναι γεγονός η Κεφαλονιά έχει το δικό της χριστουγεννιάτικο χωριό!».

xwrio

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά και ελπίζουμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου να στήνεται κάθε χρόνο!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer