Ιδιαίτερα καυστικές δηλώσεις έκανε πριν από λίγο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ionian galaxy 90, 8 ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, για το θέμα των έργων ανάπλασης στο κέντρο του Αργοστολίου.
Λυκούδης: Μια χούφτα τρελών θέλει να κρατήσει πίσω το νησί, άμεσα να μπουν σε ιδρύματα!
Δημοφιλή
03/11/2016 | 15:02

Ιδιαίτερα καυστικές δηλώσεις έκανε πριν από λίγο στην  ραδιοφωνική εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ionian galaxy 90, 8 ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος των τεχνικών έργω του Δήμου Κεφαλλονιάς, κ. Διονύσης Λυκούδης, για το θέμα των έργων ανάπλασης στο κέντρο του Αργοστολίου.

Ο κ. Λυκούδης από την αρχή τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται άμεσα να γίνει είναι κάποιοι…  άρρωστοι άνθρωποι να μαζευτούν και να μπουν σε ιδρύματα. Πρόκειται για άρρωστους και διεστραμμένους ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν πίσω το νησί της Κεφαλλονιάς!

Την άποψη αυτή την αιτιολόγησε λέγοντας πως το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει ανάπλαση στην πόλη του Αργοστολίου σε δύο φάσεις, με διαφορετικά έργα στην κάθε φάση, ώστε με την ολοκλήρωσή τους να μιλάμε πια για νέα πόλη, ένα νέο Αργοστόλι. Η ανάπλαση της πλατείας Βαλλιάνου με τον δρόμο Π. Βαλλιάνου και το τμήμα της παραλιακής από τη Γέφυρα μέχρι τη λαχαναγορά είναι προγραμματισμένα για φέτος το χειμώνα. Του χρόνου το χειμώνα έχουν προγραμματιστεί άλλα τμήματα, στην 21η Μαΐου, τη Ριζοσπαστών και σε άλλο τμήμα της παραλιακής, για να αλλάξει και η εικόνα του μπαστουνιού.  Όλα αυτά λοιπόν έχουν προκαλέσει πανικό σε έναν πολιτικό συνασπισμό, όπως τον αποκάλεσε, που αποτελείται από «άρρωστους» και «σχιζοφρενείς», οι οποίοι έχουν κατανοήσει πως αν αυτά τα έργα ολοκληρωθούν, τότε δεν υπάρχει και λόγος να γίνουν ξανά εκλογές. Γιατί ο κόσμος θα διαπιστώσει πως αυτή η Δημοτική Αρχή, παρά τις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες, παρά την αντίθετη Κυβέρνηση, καταφέρνει να κάνει έργο και μάλιστα έργα ουσιαστικά, που θα χαίρονται οι επόμενες γενιές.

Ο Αντιδήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο να σκεφτεί πότε ήταν η τελευταία φορά που έγιναν τέτοια έργα στο Αργοστόλι και τόνισε πως η παρούσα Δημοτική Αρχή ήταν εκείνη που μόνη της και με τη βοήθεια του τότε Υπουργού Μωραΐτη και του σημερινού πολιτευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Λυκούδη, πάλεψε και πέτυχε την ένταξή τους, τη μελέτη τους, τη δημοπράτησή τους και τη συμβασιοποίησή τους. Πλέον είμαστε στη φάση που τα έργα αυτά άρχισαν να υλοποιούνται και αυτό δεν θα σταματήσει, παρά τις 38 (!!!) καταγγελίες που έχουν γίνει, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ανώνυμες, όπως αποκάλυψε ο Αντιδήμαρχος.

Για τις τελευταίες σχολίασε πως το περιεχόμενο τους ποικίλει, έχουν γίνει καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας, στο ΙΚΑ, στην αστυνομία, για τα φορτηγά, για τα λαμαρίνες, για τους οδηγούς…. Όσον αφορά δε τα μπάζα, βρέθηκαν κάποιοι να σταματήσουν το έργο με τις καταγγελίες τους επειδή οι πλάκες και η άσφαλτος από την πλατεία πρέπει να… ανακυκλωθούν!

Πάντως, και γι αυτό, όπως και για όλα τα υπόλοιπα, όπως τόνισε ο κ. Λυκούδης, εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί ο νόμος. Συνεπώς, όσες καταγγελίες κι αν γίνουν από τους «άρρωστους» Κεφαλλονίτες, θα πέσουν στο κενό…, αφού οι ίδιοι τελικά … θα πιουν το πικρό ποτήρι όταν τα έργα θα ολοκληρωθούν και το Αργοστόλι θα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και σχολίασε πως κάθε κριτική είναι θεμιτή και επιβεβλημένη, εκείνο όμως που δεν είναι θεμιτό είναι να γίνονται ανώνυμες καταγγελίες και κάποιοι να κρύβονται πίσω από τη μάσκα του… ψυχανώμαλου! Εξάλλου, υπάρχει γνώση για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές, αλλά δεν είναι η δουλειά του να αναφερθεί δημόσια σε αυτό. Έκλεισε μάλιστα με χιούμορ, στέλνοντας μήνυμα στους φαρμακοποιούς του νησιού να προμηθευτούν με ψυχοφάρμακα, αφού σύντομα θα τα χρειαστούν όσοι «άρρωστοι» θα βλέπουν ότι τα έργα εξελίσσονται και φυσικά θα ολοκληρωθούν!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer