Από το πρωί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα του μικρού Βαγγέλη Μολφέτα και η περιπέτεια της υγείας του, που πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.
Λυκούδης: «Θα δώσουμε άμεσα λύση στο πρόβλημα του μικρού Βαγγέλη»
Δημοφιλή
30/01/2016 | 20:46

Από το πρωί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα του μικρού Βαγγέλη Μολφέτα και η περιπέτεια της υγείας του, που πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Στο θέμα που δημοσίευσε το πρωί το e-kefalonia.net ανταποκρίθηκε άμεσα ο αναπληρωτής δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Διονύσης Λυκούδης ο οποίος μας έκανε, πριν λίγο, δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα δίνοντας ουσιαστικά άμεση λύση στην οικογένεια Μολφέτα..
Αναλυτικά ο κ. Λυκούδης μας τόνισε τα εξής: «Σχετικά με το πρόβλημα που ανέκυψε με τον μικρό Βαγγέλη για την αποκατάσταση της υγείας του, η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θα αναλάβει ο Δήμος Κεφαλλονιάς το χρηματικό ποσό που απαιτείται προκειμένου να εγχειριστεί και να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία στο μικρό συντοπίτη μας.
Στην κατεύθυνση αυτή, εκτάκτως, θα φέρει η δημοτική αρχή το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη ενώ η ηγεσία του Δήμου έχει δώσει ήδη σχετική εντολή στις υπηρεσίες πρόνοιας και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια του μικρού Βαγγέλη προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επέμβαση».

Ο μικρός Βαγγέλης μας χρειάζεται…

Νωρίτερα, το e-kefalonia.net είχε δημοσιεύσει την αγωνία της οικογένειας αλλά και άλλων συμπολιτών μας που ζητούσαν ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε ώστε να γίνει η λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Ένα Κεφαλλονιτόπουλο, ο μικρός Βαγγέλης δίνει τη δική του μάχη και μας θέλει όλους αρωγούς σε αυτή του τη προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης από το Αργοστόλι έχει κακοήθη όγκο στο κεφάλι και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί. Το ΙΚΑ δεν καλύπτει όλο το ποσό της δύσκολης επέμβασης. Πρέπει να μαζευτούν 15.000 ευρώ ώστε να γίνει ρομποτική χειρουργική στο νοσοκομείο Υγεία.

Στοιχεία για κατάθεση τραπεζική:
MOΛΦETAΣ EYAΓΓEΛOΣ
MOΛΦETAΣ IΩANNHΣ
MEΓA EΛΠIΔA
0026-0604-78-0102120504 TAXYΔPOMIKO TAMIEYTHPIO EUROBANK
IBAN GR9002606040000780102120504

Το e-kefalonia.net καλεί όλους τους αναγνώστες του, τους Κεφαλλονίτες της διασποράς, να βοηθήσουν έστω και με ένα ευρώ το μικρό Βαγγέλη που δίνει τη πιο μεγάλη μάχη της ζωής του σε τόσο μικρή ηλικία. Περαστικά Βαγγέλη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer