"Είμαστε αποφασισμένοι. Το σκεφτήκαμε, το σχεδιάσαμε, το μελετήσαμε και θα το κάνουμε" επεσήμανε, στη συνέντευξή του στον "Ionian Galaxy"
Λυκούδης: “Θα αλλάξουμε το Αργοστόλι μέσα στους επόμενους 36 μήνες”
Πολιτική
22/12/2014 | 15:15

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι παραχώρησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Διονύσης Λυκούδης. Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι ενόψει του νέου έτους η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη και έχει σχεδιάσει το μέλλον του νησιού. Το 2015 θα είναι το εναρκτήριο έτος που θα αλλάξει όψη το νησί μας. Τους πρώτους 3 μήνες, είπε, θα δημοπρατηθούν όλα τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και υπογράμμισε με νόημα ότι η Δημοτική Αρχή έχει στείλει γράμμα στον Άγιο Βασίλη να ξεκινήσουν όλα τα έργα φέτος καθώς και η πορεία προς την ανάπτυξη. Υπάρχουν αντιδράσεις, τόνισε, αλλά η δημιουργική Κεφαλονιά θα τις ξεπεράσει.

Σε ότι αφορά κάποιες ανακοινώσεις επιθετικές προς το πρόσωπό του, δεν θέλησε να μπει σε κλίμα αντιπαράθεσης μέρες που είναι και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλά Μυαλά σε αυτούς που τις γράφουν.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους όσοι πιστεύουν στην δημιουργική Κεφαλονιά έτσι ώστε να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά το νησί μας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. Τόνισε ότι μία μικρή δράση έχει αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου, η πλατεία έχει γεμίσει χαρούμενες φωνές και παρουσίες ενώ είπε ότι του χρόνου θα είναι τριπλάσιο. Εξέφρασε την λύπη του για την παντελή απουσία της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι δεν κατεβαίνουν ούτε για βόλτα για να μην νομιμοποιήσουν την δράση αυτή. Ευτυχώς όμως, είπε, είναι παρούσα η Δημιουργική Κεφαλονιά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτούς που αντιδρούν, στους “θύλακες αντίστασης” και τα “σταγονίδια του παρελθόντος” όπως τους χαρακτήρισε, που νομίζουν ότι μπορούν να εμποδίσουν αυτή την νέα πορεία προς τα εμπρός. Θέλουν να κρατήσουν το νησί μας μέσα στην κακομοιριά, υπογράμμισε. Δεν θα τους αφήσουμε. Θα το αλλάξουμε το Αργοστόλι μέσα στους επόμενους 36 μήνες. Είμαστε αποφασισμένοι. Το σκεφτήκαμε, το σχεδιάσαμε, το μελετήσαμε και θα το κάνουμε επεσήμανε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κακή λειτουργία της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. Έχουμε πάρει 180 αποφάσεις-αριθμός ρεκόρ για οποιονδήποτε Δήμο-διότι έχουμε μία δημοτική αρχή ΕΝΩΜΕΝΗ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ. Η αντιπολίτευση τις έχει καταψηφίσει ΟΛΕΣ. Δεν βρήκε ούτε μία που να είναι ωφέλιμη για τους δημότες. Μίλησε για “γελοιοποίηση της αντιπολίτευσης” κάτι το οποίο δεν ταιριάζει στην Δημοτική Αρχή που θέλει την αντιπολίτευση με τον ρόλο που της αρμόζει. Ευχήθηκε δε με την νέα χρονιά να αλλάξουν μυαλά, να μην έχουν αρνητικό πρόσωπο και να μην λένε όχι σε όλα.

Τέλος προέβλεψε ότι το 2015 θα είναι η χρονιά που την πολιτική κυριαρχία θα έχει η δημιουργική Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer