Μια ομιλία διαφορετική από τις προηγούμενες πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Ληξούρι, ο υποψήφιος της Ν.Δ. Χαράλαμπος Λυκούδης
Λυκούδης: «Εδώ είναι η πόλη μας, εδώ είναι η ψυχή μας, εδώ είναι η καρδιά μας»
Πολιτική
23/01/2015 | 13:06

Μια ομιλία διαφορετική από τις προηγούμενες πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Ληξούρι, ο υποψήφιος της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, στο πλαίσιο κοινής παρουσίας του με τους συνυποψήφιούς του Τζόγια Γρουζή και Σάββα Σαββαόγλου.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης από την αρχή της ομιλίας του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς την αίθουσα του ΤΕΙ κατέκλυσαν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, θέλοντας να τιμήσουν τον Ληξουριώτη υποψήφιο που καθημερινά δείχνει ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.

«Εδώ είναι η πόλη μας, εδώ είναι η ψυχή μας, εδώ είναι η καρδιά μας»,  ήταν οι πρώτες κουβέντες του που σκόρπισαν συγκίνηση, συμπληρώνοντας «Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου, εδώ δεν βλέπω ψηφοφόρους, βλέπω φίλους, βλέπω παιδικούς φίλους, βλέπω συμμαθητές, βλέπω φίλους των γονιών μου, βλέπω ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί».

Ο κ. Λυκούδης γενικά επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των εκλογών αυτών και στα πράγματα που έχουν γίνει στην Παλική για την αποκατάσταση των ζημιών από τους περσινούς σεισμούς και την ανακούφιση του κόσμου. Τόνισε όμως ότι πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα και για αυτό θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, αν εκλεγεί Βουλευτής.

Παράλληλα, κάλεσε τους παραβρισκόμενους να σκεφτούν ποια ήταν η συμβολή της απερχόμενης Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου τόσο στην αντιμετώπιση των σεισμών και την κρίση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ χαρακτήρισε μηδενικό το κοινοβουλευτικό της έργο.

Στο τέλος, αγκαλιά με τους συνυποψήφιούς του, κάλεσε τον κόσμο μαζικά να στηρίξει το πιο αξιόλογο και ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ τα τελευταία χρόνια και να στείλει μήνυμα νίκης την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

omilia-paliki2 omilia-paliki3 omilia-paliki4

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer