Αντιπροσωπεία κατοίκων της Σάμης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη στο γραφείο του με αντικείμενο το θέμα του μαέστρου της Φιλαρμονικής "ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ"
Λυκούδης: “Δεν τίθεται θέμα διάλυσης της Φιλαρμονικής Σάμης” (βίντεο)
Πολιτική
27/03/2015 | 15:19

Αντιπροσωπεία κατοίκων της Σάμης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αντιδήμαρχο Διονύση Λυκούδη στο γραφείο του με αντικείμενο το θέμα του μαέστρου της Φιλαρμονικής “ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ” σε συνάρτηση με την πρόσφατη προκήρυξη που εξέδωσε η ΚΕΔΗΚΕ. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εκ μέρους των κατοίκων ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο το ψήφισμα της χθεσινής Λαϊκής Συνέλευσης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα διάλυσης της Φιλαρμονικής και υπογράμμισε ότι ο Δήμος υποχρεώθηκε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει προκήρυξη των θέσεων.

Εν συνεχεία ο Δ. Λυκούδης πρότεινε στην βουλευτή να διερευνήσει την δυνατότητα νομοθετικής ρύθμισης ώστε να καταστεί δυνατή η αλλαγή αυτού του νομοθετικού πλαισίου που ουσιαστικά “δένει τα χέρια” του Δήμου και της ΚΕΔΗΚΕ.

lykoydhs-samh (1) lykoydhs-samh (2) lykoydhs-samh (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer