Μία σημαντική είδηση περιείχε ο χαιρετισμός του Αναπληρωτή Δημάρχου & Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Διονύση Λυκούδη για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των μηχανικών του τοπικού ΤΕΕ.
Λυκούδης: Δήμος και ΤΕΕ υπογράφουν προγραμματική σύμβαση για εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας δημόσιων κτιρίων
Κοινωνία
15/02/2016 | 08:05

Μία σημαντική είδηση περιείχε ο χαιρετισμός του Αναπληρωτή Δημάρχου & Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Διονύση Λυκούδη για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των μηχανικών του τοπικού ΤΕΕ. Όπως αποκαλύπτει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, ο Δήμος & το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος θα συνυπογράψουν Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας των δημοσίων κτιρίων και των σχολείων του νησιού μας.

Ολόκληρο το κείμενο του χαιρετισμού του Αναπληρωτή Δημάρχου έχει ως εξής:

Καταρχάς να ευχηθώ σε όλους και σε όλες σας καλή χρονιά, υγεία και δύναμη για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείτε στο νησί μας. Λόγο σοβαρών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην σημερινή εκδήλωση θέλω όμως να σας ενημερώσω για τον σεβασμό που τρέφω για τον κλάδο σας δεδομένου ότι με τους πρόσφατους σεισμούς αποδείξατε με το έργο σας ότι η Κεφαλονιά είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη του κόσμο. Αποτελείτε ένα σημαντικό επιστημονικό κλάδο που πραγματικά έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του νησιού μας σε όλα τα επίπεδα.

Πρόσφατα με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος υπογράφουμε μια πολύ σημαντική προγραμματική Σύμβαση που αφορά την μελέτη στατικής επάρκειας δημόσιων κτιρίων και σχολείων πράγμα για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι και προσδοκούμε σε περεταίρω συνεργασία και σε άλλους τομείς.

Εύχομαι σε όλους σας για μια ακόμα φορά καλή κα δημιουργική χρονιά καλή επιτυχία στην σημερινή σας εκδήλωση θα είμαστε δίπλα στον κλάδο σας προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλουμε στην βελτίωση και την αναβάθμιση του τόπου μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer