H Κτηματική Υπηρεσία ισχυριζόμενη ότι το σημείο εκεί είναι αιγιαλός και παραλία και ζήτησε να γίνει επαναχάραξη…
Λυκούδης για πεζογέφυρα Σάμης: Έχουμε τα χρήματα και το Υπ. Οικονομικών δεν μας αφήνει λόγω γραφειοκρατίας…
Πολιτική
02/02/2017 | 15:09

Προβληματισμό για τον ρόλο που παίζει πολλές φορές η Πολιτεία απέναντι σε σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας,  προκάλεσε  η απάντηση που έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου, κ. Διονύσης Λυκούδης, στον Σάκη Βούτο και τον Ionian galaxy 90,8, σχετικά με το θέμα της πεζογέφυρας στη Σάμη.

Ο κ. Λυκούδης παραδέχτηκε αρχικά ότι όντως είναι επικίνδυνη η πεζογέφυρα και ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεφαλλονιάς εκπόνησαν τη σχετική μελέτη για την ανακατασκευή της, αυτή πέρασε από το Δ.Σ. , δεσμεύτηκαν τα χρήματα από το ταμείο του Δήμου, αλλά δυστυχώς επενέβη η Κτηματική Υπηρεσία ισχυριζόμενη ότι το σημείο εκεί είναι αιγιαλός και παραλία και ζήτησε να γίνει επαναχάραξη… Ο Δήμος Κεφαλλονιάς τότε απευθύνθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Οικονομικών τον παρέπεμψε στην επιτροπή Αιγιαλών και Παραλίας στην Πάτρα… Έκτοτε δεν έχει γίνει τίποτα, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της Περιφέρειας.

Παρόλα αυτά, ο Αντιδήμαρχος, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς, παρά την γραφειοκρατία που συναντά,  συνεχίζει να ενοχλεί το Υπ. Οικονομικών μέχρι κάποιοι να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν μπροστά σε τέτοια ζητήματα να στέκονται με ανευθυνότητα και αδιαφορία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer