Απάντηση σε όλους όσοι ισχυρίζονται ότι ο Δήμος καθυστέρησε τις διαδικασίες για την ανανέωση του χρησιδανείου με την ΕΤΑΔ για την παραλία του Πλατύ Γιαλού, έδωσε σήμερα ο αν. Δημάρχου Δ. Λυκούδης.
Λυκούδης: “Απο τον Δεκέμβριο είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον Πλατύ Γιαλό”
Κοινωνία
05/07/2016 | 12:40

Απάντηση σε όλους όσοι ισχυρίζονται ότι ο Δήμος καθυστέρησε τις διαδικασίες για την ανανέωση του χρησιδανείου με την ΕΤΑΔ για την παραλία του Πλατύ Γιαλού, έδωσε σήμερα μιλώντας στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης.

Ο Δ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι το χρησιδάνειο έληγε το Πάσχα ενώ ο Δήμος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες από τον Δεκέμβριο του 2015. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να σταλεί επιστολή και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού πλην όμως οι απαντήσεις που έλαβε η Δημοτική Αρχή ήταν όλες αρνητικές. “Υπάρχει μία κυβέρνηση της Αριστεράς που ξεπουλάει τη χώρα και ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’αυτό” πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μην εκποιηθεί ο Πλατύς Γιαλός και εξήγησε τις δύο κινήσεις που άμεσα θα κάνει:

Στο ακίνητο που ανήκει στο Δήμο θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των λουομένων και
Από σήμερα ήδη τοποθετήθηκαν από τον Δήμο ομπρελλοξαπλώστρες στην παραλία δωρεάν για τους λουόμενους.
Έτσι, τόνισε, θα καταστεί απαγορευτικό σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί να πάρει την παραλία η οποία πρέπει και θα μείνει στον Δήμο και στους Κεφαλονίτες.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου μίλησε και για τον Μύρτο λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς αποφάσισε να προχωρήσει σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος απαγορεύοντας έτσι στον Δήμο την οποιαδήποτε παρέμβαση στην παραλία και έτσι ούτε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό δεν μπορούμε να δώσουμε στους λουόμενους! Τόνισε ότι ο Δήμος προχωράει στην κατασκευή κυλικείου επί του δρόμου αφού μόνο εκεί επιτρέπει το Π.Δ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τις ενέργειές της προκαλεί παγκόσμιο σάλο καθώς ο Μύρτος είναι διάσημος ανά την υφήλιο και κόσμημα για την Κεφαλονιά.

Πηγή: anexarttitosblog.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer