Επανέλαβε την πρότασή του να συντονιστεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας ώστε να απαιτηθούν και να διεκδικηθούν αυτά που χρειάζεται το νησί μας ώστε να μην μπούμε σε δρόμους δύσκολους
Λυκούδης: “Απαιτούμε από την κεντρική εξουσία να συνεχίσει την χρηματοδότηση”
Πολιτική
26/02/2015 | 16:43

Νέο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε σήμερα, μιλώντας στον Ιόνιαν Γκάλαξι και στον Σάκη Βούτο, ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης: “Η Δημοτική Αρχή έχει εκπονήσει ολοκληρωμένο σχέδιο για τα έργα του νησιού και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την κεντρική εξουσία να συνεχίσει την χρηματοδότηση, κάτι που σήμερα δεν βλέπουμε”.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων επανέλαβε τα όσα είπε χθες στην δίωρη συνέντευξη Τύπου και επανέλαβε την πρότασή του να συντονιστεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας ώστε να απαιτηθούν και να διεκδικηθούν αυτά που χρειάζεται το νησί μας ώστε να μην μπούμε σε δρόμους δύσκολους.

Απευθυνόμενος στην νέα πολιτική ηγεσία της χώρας είπε ότι πλέον διαχειρίζεται εξουσία και θα πρέπει να είναι συνεπής σε αυτά που λέει. Οφείλει δε, τόνισε, να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του ΥΠΟΜΕΔΙ για το νησί μας. Ενώ, αναφερόμενος στο έργο της B’ φάσης του Δημοτικού Γηροκομείου που σταματά λόγω μη ομαλής χρηματοδότησης υπενθύμισε την δέσμευση του νέου Περιφερειάρχη ότι, είτε θα επανεντασσόταν το έργο, είτε θα χρηματοδοτείτο από το ΠΔΕ μέχρι να ενταχθεί στο ΣΕΣ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer