Έντονη ήταν η αντίδραση Λυκούδη, στην απουσία της Βουλευτού του νομού από το ΔΣ.
Λυκούδης: Έχουμε “πόλεμο” με το ΤΑΙΠΕΔ – έγκλημα η απουσία της Θεοπεφτάτου!
Πολιτική
29/09/2016 | 12:01

Στο κλείσιμο των συζητήσεων για τις απαλλοτριώσεις στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, πήρε το λόγο για να αναγνώσει την πρόταση της Δημοτικής Αρχής. Πριν αυτό όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς και σύσσωμη η παράταξή του έχoυν διαρκή και ανοιχτό πόλεμο με το ΤΑΙΠΕΔ και για αυτό οι πολιτικές του “yes man” είναι μακριά από αυτούς.

Παράλληλα μίλησε για ξεπούλημα της πατρίδας μέσω της υποτιθέμενης πολιτικής αλλαγής που κάποιο θέλησαν να φέρουν με την παρούσα Κυβέρνηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Κεφαλλονιάς έχει ανοίξει “πόλεμο” με το ΤΑΙΠΕΔ και τον “πατέρα” αυτού, την ΕΤΑΔ (Πλατύς, Γιαλός, Τραπεζάκι, Ξενία, κτίριο Επιμελητηρίου κ.α).

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή επιλέγει να κάνει ρεαλιστική πολιτική γιατί επιθυμεί να λέει αλήθεια στον κόσμο και στην παρούσα φάση ρεαλιστική πολιτική δεν σημαίνει ότι η Δημοτική αρχή είναι ενάντια στον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου μας, αλλά ότι οφείλει η εταιρία και η ελληνική πολιτεία να διαφυλάξουν τις περιουσίες των Κεφαλλονιτών.

Πέρα από αυτά όμως, έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Λυκούδη, στην, για άλλη μια φορά, απουσία της Βουλευτού του νομού, κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι της έγινε ειδική πρόσκληση για αυτό το συμβούλιο, η ίδια προτίμησε να λάμψει δια της απουσίας της… “είναι έγκλημα το ότι δεν είναι εδώ, όχι για να συμφωνήσει μαζί μας, τουλάχιστον να την ακούσουμε και να σεβαστεί το πρόβλημά μας” σχολίασε ο κ. Λυκούδης, προχωρώντας στη συνέχεια στην ανάγνωση της πρότασης της Δημοτικής Αρχής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer