Ωστόσο την τελική απόφαση για το αν υφίσταται ή μη παραγραφή θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο στο οποίο θα παραπεμφθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Λοβέρδος: «Τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου έχουν παραγραφεί»
Πολιτική
16/07/2013 | 11:25

Την νομική άποψη ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η δίωξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάραντ, διότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί , εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή.

«Θα μιλήσω ως νομικός και όχι ως πολιτικός» επισήμανε ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να παραπέμψει τον κ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο καθώς με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών η διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2012 σήμανε και την παραγραφή της υπόθεσης. Και εξέφρασε την αντίθεσή του με το γεγονός ότι στο πόρισμα της πλειοψηφίας υπάρχει ειδικό κεφάλαιο που επιχειρεί να απαντήσει σε αυτό.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε τη λύπη του γιατί η επιτροπή δεν ανακάλυψε ποιος αφαίρεσε τα ονόματα των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου από την αρχική λίστα.

Ωστόσο την τελική απόφαση για το αν υφίσταται ή μη παραγραφή θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο στο οποίο θα παραπεμφθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer