Δίνει μια διαφορετική εικόνα για το παρασκήνιο που επικράτησε χθες, μιλώντας για έναν μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών που διαφοροποιήθηκε απέναντι στην λίστα Βαρουφάκη
Λεουτσάκος: “Τουλάχιστον 30 βουλευτές καταψήφισαν τη συμφωνία”
Πολιτική
26/02/2015 | 12:07

«Μέτρησα τουλάχιστον 30 βουλευτές που καταψήφισαν την συμφωνία» δήλωσε πριν από λίγο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

Ο κ. Λεουτσάκος με τις δηλώσεις του αυτές δίνει μια διαφορετική εικόνα για το παρασκήνιο που επικράτησε χθες, μιλώντας για έναν μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών που διαφοροποιήθηκε απέναντι στην λίστα Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεουτσάκος είπε πως εκείνος χθες καταψήφισε και υποστήριξε πως μέτρησε τουλάχιστον άλλους 30 βουλευτές που έκαναν το ίδιο.

Σημείωσε πως εκφράστηκαν επιφυλάξεις και αγωνίες για το πώς θα εφαρμοστούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις..

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει να αναμετρηθεί με την εφαρμογή των προγραμματικών δεσμεύσεων όχι για να είμαστε –όπως είπε- συνεπείς σε αυτά που είπε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή θεωρούμε ότι είναι αναγκαία να γίνουν για να πάρει ανάσα η κοινωνία και να οδηγηθεί σε ανάταση η οικονομία.

Σε ότι αφορά το χρέος είπε ότι το θέμα συζητήθηκε από πολλούς στην ΚΟ, λέγοντας πως παραμένει το αίτημα για διαγραφή του χρέους…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer