Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στο Ξενόπουλο
Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου
 Ομογένεια
30/07/2016 | 13:38

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στο Ξενόπουλο.

Το εκκλησάκι έχει ανεγερθεί από τον γνωστό ομογενή της Νέας Υόρκης Πέτρο Σταθάτο στη μνήμη της μητέρας του Ειρήνης σε ιδιόκτητο περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Στην λειτουργία αλλά και στο μνημόσυνο που τελέστηκε στην συνέχεια χοροστάτησε ο εφημέριος της περιοχής πατέρας Σπύρος και ο γνωστός ιεροψάλτης Διονύσης Κωνσταντάκης παρευρέθησαν εκτός από την οικογένεια του κ. Σταθάτου αρκετοί φίλοι προερχόμενοι από την ομογένεια αλλά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής

Στην συνέχεια ο κ. Σταθάτος παρέθεσε σε όλους γεύμα σε ταβέρνα του Πόρου, ως μνημόσυνο στην μνήμη της μητέρας του.

Ιδιαιτέρως συγκινητικά ήταν τα λόγια του εγγονού ο οποίος ενώπιο όλων των παρευρισκομένων υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την παράδοση του παππού του.

Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας στον Πέτρο και στην οικογένεια του να είναι γεροί και να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση για πολλά-πολλά χρόνια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

xrysobalantoy (6) xrysobalantoy (7) xrysobalantoy (8) xrysobalantoy (9) xrysobalantoy (10) xrysobalantoy (11)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

xrysobalantoy (16) xrysobalantoy (17) xrysobalantoy (18) xrysobalantoy (19) xrysobalantoy (20) xrysobalantoy (21) xrysobalantoy (22) xrysobalantoy (23) xrysobalantoy (24) xrysobalantoy (25) xrysobalantoy (26) xrysobalantoy (27)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer