Το Διαβητολογικό Ιατρείο λειτουργεί σε καθημερινή βάση στα πλαίσια της λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείο του Νοσοκομείο μας .
Λειτουργία Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου στο Μαντζαβινάτειο
Κοινωνία
15/12/2015 | 14:38

Το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο» ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 2437Β΄/11-11-2015 του Υπουργείου Υγείας  , πραγματοποιήθηκε η Σύσταση και Λειτουργία Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου , στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο», το δεύτερο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Το Διαβητολογικό Ιατρείο λειτουργεί σε καθημερινή βάση στα πλαίσια της λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείο του Νοσοκομείο μας. Παρακολουθεί περιστατικά όλων των τύπων διαβήτη , διαβήτη κυήσης και διαβητικό πόδι. Είναι σε επιστημονική διασύνδεση με το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν. Τζάνειο  Πειραιά με Διευθυντή τον κ. Ανδρέα Μελιδώνη . Υπεύθυνη του Διαβητολογικό Ιατρείου είναι η κα Αλεξανδροπούλου Νόπη Παθολόγος – Διαβητολόγος . Το Διαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου μας φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την παροχή Υπηρεσιών πρόληψης και πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Ε.Σ.Υ.  τόσο  της περιοχής μας όσο και όλου του Νομού Κεφαλληνίας . Ευχαριστούμε της Διοίκηση της 6η ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας και Πρόνοιας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα της Διοίκησης του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο».

  •  Τηλέφωνα επικοινωνίας 2671360310,2671360308
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer