Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς δήλωσε αλληλέγγυος με τους κατοίκους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.
Λαϊκή Συνέλευση με Παρίση στο Φισκάρδο
Πολιτική
27/10/2014 | 08:27

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε σήμερα στο Φισκάρδο όπου έλαβε χώρα λαική συνέλευση των κατοίκων της περιοχής. Κύριο θέμα της συνέλευσης που προσέλκυσε πλήθος κόσμου ήταν το «καυτό» ζήτημα για τον τουρισμό της περιοχής, ένα θέμα που απασχολεί κάθε χρόνο το Φισκάρδο, το θέμα των πλωτών. Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Λευκαδίτης, ο Αντιδήμαρχος Ερίσσου Κώστας Κοντογούρης, η Δ/ντρια του Υπουργείου κ. Μαρκάτου και ο ειδικός λιμενολόγος κ. Λευτέρης Ρουχωτάς.

parishs_fiskardo2
Έλαβε χώρα μία ιδιαίτερα διεξοδική συζήτηση για το θέμα με τις πλωτές και αποφασίστηκε να εκπονηθεί σύντομα ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 πλωτές εξέδρες με όλες τις σύγχρονες υποδομές το οποίο και θα παρουσιαστεί εκ νέου στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης δήλωσε αλληλέγγυος με τους κατοίκους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.

parishs_leukadiths
Στο τέλος ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς μαζί με την διευθύντρια του Υπουργείου κ. Μαρκάτου έκαναν βόλτα στο Φισκάρδο ώστε η τελευταία να έχει άποψη για το ζήτημα από «πρώτο χέρι».

parishs_fiskardo4 parishs_fiskardo5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer