Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 30 χρόνων Ποιμαντορίας του Μητροπολίτη μας.
Λαμπρός εορτασμός του Απ. Παύλου στη Πεσσάδα
Εκκλησία
29/06/2014 | 01:01

Του π. Γεώργιου
Με ιδιαίτερη Λαμπρότητα ετελέσθη ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός του Απ Παύλου ιδρυτού της κεφαλληνιακής εκκλησίας στην Πεσσάδα χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθενης κ.κ. Θεοκλήτου και του Ποιμενάρχου μας κκ Σπυρίδωνος, την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Αρχών της Νήσου καθώς επίσης των φιλόθεων χριστιανών.
Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Θεόκλητος στον πανηγυρικό της ημέρας τόνισε την μεγάλη σπουδαιότητα της παρουσίας του Απόστολου Των Εθνών στην Κεφαλονιά και μάλιστα την ταύτιση της νήσου με την Μελάτη των Πράξεων με αποτέλεσμα η τοπική εκκλησία να κατατάσσεται στην χωριά των Αποστολικών Εκκλησιών. Επίσης αναφέρθηκε ότι και το γεγονός αυτό είναι καρπός της 30ης ποιμαντορίας του Μητροπολίτου Κεφαλληνιας κκ Σπυρίδωνος ο οποίος κόπο και μόχθο ολα αυτά τα χρόνια εργάστηκε με σκοπό την σπορά της έν χριστώ αληθείας. Η τοπική εκκλησία αναγνωρίζοντας την Πολυχρόνη δράση του Μητροπολίτου αυτής από σήμερα και μέχρι αύριο το βράδυ έχει οργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν Του.
Η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κκ Θεοκλήτου δίνει ιδιαίτερη λαμπρότητα καθώς και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που είναι καθαρά πνευματικό και βαθύτατα εκκλησιαστικό. Η Εκκλησία του Απ. Παύλου στη Πεσσάδα σηματοδοτεί την επικράτηση της θεωρίας του Γερμανού ερευνητή κ. Βάρνεκεν καθώς επίσης και την αποδοχή που έχει από την Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία αλλα και μερίδα άλλων εκκλησιών της δύσης.
Είναι πράγματι αναγκαίο όλοι μας να ομολογούμε την Αποστολικότητα της Κεφαλονιά μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer