Η Συναυλία ήταν αφιερωμένη στον Ιδρυτή της Χορωδίας. Θεμιστοκλή Πολυκράτη, επ'ευκαιρία της συμπληρώσεως 90 ετών από του θανάτου του.
Λαμπρή Συναυλία από την ιστορική πολυφωνική Χορωδία Καρύτση
Εκκλησία
05/04/2016 | 09:47

Λαμπρή Συναυλία πραγματοποίησε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στην Αίθουσα Συναυλιών “Άρης Γαρουφαλής” του Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου του Β΄17-19) η ιστορική Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρύκη (Καρύτση) Αθηνών, υπό την διεύθυνση του συμπατριώτου μας κ.Νικολάου Βάλσαμου. Η Συναυλία ήταν αφιερωμένη στον Ιδρυτή της Χορωδίας. Θεμιστοκλή Πολυκράτη, επ’ευκαιρία της συμπληρώσεως 90 ετών από του θανάτου του.

karutsh
Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του την Συναυλία, μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του ΓΕΕΘΑ αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Γουρδούπης, η πρώην Υπουργός και καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών κ.Κέλλυ Μπουρδάρα, ο ταξίαρχος εν πολεμική διαθεσιμότητι κ.Ανδρέας Δημητρόπουλος, ο συμπατριώτης μας ομότιμος Διευθυντής Ερευνών του ΕΙΕ κ.Νικόλαος Μοσχονάς, ο πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού των Αθηνών κ.Απόστολος Παπαδόπουλος, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Πολιτισμού κ.Νίκος Ζωρογιαννίδης, η διαπρεπής πρωταγωνίστρια της ΕΛΣ κ.Ιουλία Τρούσσα, ο ιδιοκτήτης της πάλαι ποτέ χαρτοποϊας Diana κ. Πάνος Ζερίτης και άλλοι εκλεκτοί φίλοι της Χορωδίας.

karutsh

IF

IF

valsamos

valsamos

valsamos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer