Αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού στο Αργοστόλι, το πλοιάριο με τον Μητρόπολίτη κ. Δημήτριο και τις λοιπές αρχές έφτασε στο λιμάνι του Ληξουρίου όπου και το υποδέχτηκε κλήρος και λαός.
Λαμπρά τα Θεοφάνεια στο Ληξούρι!
Δημοφιλή
06/01/2016 | 15:46

Με λαμπρότητα και καλό καιρό τελέστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια στο Ληξούρι. Αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού στο Αργοστόλι, το πλοιάριο με τον Μητρόπολίτη κ. Δημήτριο και τις λοιπές αρχές έφτασε στο λιμάνι του Ληξουρίου όπου και το υποδέχτηκε κλήρος και λαός. Μετά τον Αγιασμό στο λιμάνι με Λιτανευτική πομπή και με τους ήχους της ιστορικής φιλαρμονικής Ληξουριου τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στη Δημοτική Βρύση της πόλης.
Εκ μέρους των τοπικών αρχών, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Aντιδήμαρχος Παλλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιπρόεδρος, Γιωργος Κατσιβέλης, ο επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης, Βασίλης Ρουχωτάς, ο επικεφαλής των ΦΙ.ΚΟ Ηλίας Παρίσης, κ.α.

agiasmos_lhxouri agiasmos_lhxouri (2) agiasmos_lhxouri (3) agiasmos_lhxouri (4) agiasmos_lhxouri (5) agiasmos_lhxouri (6) agiasmos_lhxouri (7) agiasmos_lhxouri (8) agiasmos_lhxouri (9) agiasmos_lhxouri (10) agiasmos_lhxouri (11) agiasmos_lhxouri (12) agiasmos_lhxouri (13) agiasmos_lhxouri (14) agiasmos_lhxouri (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer