Ο Μιχαήλ Ρωμανός επιμελείται κάθε καλοκαίρι την ετήσια εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ, τα περίφημα "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ"
Λαμπράκη – Ρωμανός με φόντο αριστούργημα της Πινακοθήκης Αβέρωφ
Κοινωνία
02/07/2013 | 09:31

Στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, βρέθηκαν η γνωστή και πολύ-δραστήρια διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, βραβευμένη ιστορικός τέχνης με πλούσιο έργο και προσφορά στην Ελληνική τέχνη κυρία Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα και ο γνωστός και πολυβραβευμένος Κεφαλονίτης εικαστικός καλλιτέχνης και μουσειολόγος Μιχαήλ Ρωμανός.

Οι δυό τους απόλαυσαν τα έργα της περίφημης έκθεσης του Ιδρύματος: Νεοελληνική Τέχνη: Θησαυροί από την Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ, που άνοιξε αυτές τις ημέρες και φωτογραφήθηκαν δίπλα στα αριστουργήματα του Ιακωβίδη “Προσωπογραφία της Βασιλίσσης Σοφίας” και του Πανταζή “Ο μάγκας που τρώει καρπούζι”.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας και επιμελείται κάθε καλοκαίρι την ετήσια και πολυδιαφημισμένη εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ, τα περίφημα “ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ” που έχουν εξελιχθεί στο πιο hot Αrt & Fashion event του καλοκαιριού σε Αθήνα και Μύκονο.

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και με τη συνεργασία σαράντα νέων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, η έκθεση θα λάβει χώρα στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, την Μύκονο, όπου θα έχει την δυνατότητα πλήθος επισκεπτών και το διεθνές κοινό του διάσημου νησιού των ανέμων, να απολαύσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, το πρώτο μέρος της έκθεσης στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο της Πινακοθήκης Πειραιά, όπου δεκάδες επισκεπτών  έδωσαν το παρόν στο κομψό κάλεσμα του βραβευμένου από την UNESCO και την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ρωμανού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer