Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με πλούσιο φαγητό και πολλές εκπλήξεις στο πολυχώρο εστίασης Capitol στο Φανάρι.
Λαμπερή βραδιά η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Κοινωνία
12/02/2017 | 18:46

Της Αθανασίας Μαρκάτου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με πλούσιο φαγητό και πολλές εκπλήξεις στο πολυχώρο εστίασης Capitol στο Φανάρι.

Πολύς κόσμος τίμησε για άλλη μία φορά την όμορφη και λαμπερή εκδήλωση της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς αποτελεί πλέον ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός της μικρής μας πόλης μέσα από το οποίο παρουσιάζεται το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Γρηγορόπουλος είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους του με τον Dj Θωμά Βουτσινά να κρατάει μουσική συντροφιά από ελληνικές επιτυχίες μέχρι και λάτιν ρυθμούς, το πρόγραμμα όμως περιλάμβανε και ζωνταντή μουσική με τραγούδι και σαξόφωνο σε ρυθμούς jazz.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλευτής Γιάννης Βαρούχας, Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Φιλίππου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Ματιάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Διονύσης Αραβαντινός, Σπύρος Σαμούρης και Νίκος Σκλάβος, ο Πρόξενος της Σερβίας, Βίκτωρ Ρουχωτάς, ο επιχειρηματίας Παύλος Παπαδάτος, η Πρόεδρος του Σωματείου Λυσίππη Ειρήνη Στεφάτου, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Βιβλάκης, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας, Γιώργος Κοκόλης, και πολλοί άλλοι εκλεχτοί καλεσμένοι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Γρηγορόπουλος, στον χαιρετισμό του ευχηθηκε καλή και ασφαλή χρονιά σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται με αυταπάρνηση και χωρίς ρολόϊ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε στο βήμα το νέο Αστυνομικό Διευθυντή, Χρήστο Μαζαρακιώτη. Ο κ. Μαζαρακιώτης από την μεριά του έδωσε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος θέλει να αισθάνεται ασφαλής τόσο για τη ζωή του όσο και για την περιουσία του και για το σκοπό αυτό εργάζονται σε καθημερινή βάση.

Στη συνέχεια αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα και η υπέροχη βραδιά έκλεισε με έναν καταπληκτικό tango από τους χορευτές της σχολής Χορού Όλγας Γαλιατσάτου «Art and Style» Dance Studio. Πολλοί ήταν επίσης οι τυχεροί που κέρδισαν κάποιο από τα μοναδικά δώρα της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς.


Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer