Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και πεζών στην Επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Ληξουρίου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την Δημοτική Οδό που οδηγεί προς Λουκεράτα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ληξούρι
Κοινωνία
02/05/2017 | 12:11

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών  στο οδικό δίκτυο,  θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και πεζών (πλην των μονίμων κατοίκων) στην Επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Ληξουρίου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την Δημοτική Οδό που οδηγεί προς Λουκεράτα (θέση Κεχριώνας)  έως την διασταύρωση της με την Περιφερειακή Οδό Ληξουρίου (θέση Κολώνα), για το χρονικό διάστημα από 3-5-2017 έως και τις 13-5-2017 και κατά τις ώρες 08:00΄ έως τις 20:00΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες που θα ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας   θα διεξάγεται από το οδικό δίκτυο που διέρχεται από τους οικισμούς Λουκεράτα- Βλιχάτα-Σκηνέας- Καλάτα- Μονοπωλάτα-Αγ. Βασίλειος-Ληξούρι.

Μετά το πέρας των εργασιών της ημέρας και από την 20:00΄ ώρα και  έως την 08:00΄ώρα της επόμενης ημέρας, η οδός θα δίνεται σε κυκλοφορία (τουλάχιστον ένα ρεύμα) και η κυκλοφορία των οχημάτων θα ρυθμίζεται από φωτεινούς σηματοδότες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer