Ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ μπορεί να εφαρμοστούν και τοπικές εκτροπές
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου-Πατρών ενόψει τριημέρου
Κοινωνία
10/03/2016 | 19:42

Αυξημένη αναμένεται να είναι η κυκλοφορία των οχημάτων από το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου και κατά την επιστροφή των εκδρομέων από το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Κορίνθου – Πατρών, όπου υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, απαραίτητες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου και την ασφάλεια (διερχομένων και εργαζομένων).

Στις εν λόγω ρυθμίσεις, ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ -εφόσον απαιτηθεί και με εντολή της αρμόδιας Τροχαίας- μπορεί να εφαρμοστούν και τοπικές εκτροπές ή ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Τροχαίας, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων στη ΝΕΟ και την ΠΕΟ Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών καθ’ όλο το μήκος τους από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου κατά την έξοδο την Παρασκευή 11/03 από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 12/03 από 08:00 έως 13:00, ενώ κατά την επιστροφή τη Δευτέρα 14/03 από 15:00 έως 21:00.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer