Ζωντανή ηχογράφηση από τη συναυλία που έδωσε στο θέατρο "Ακροπόλ"
Κυκλοφορεί το νέο cd της Χορωδίας Αργοστολίου
Πολιτισμός
18/07/2016 | 10:29

Από τις συναυλίες μας στον Πειραιά και την Αθήνα , την άνοιξη που μας πέρασε , προέκυψε ένα θαυμάσιο , ζωντανό ηχογραφημένο υλικό , που αποφασίσαμε ότι άξιζε να μεταφερθεί σε δίσκους και να κυκλοφορήσει , για να μείνει σαν ανάμνηση δική μας , αλλά και ένα όμορφο άκουσμα , για τους φίλους της καλής Κεφαλονίτικης μουσικής , και όχι μόνο .

Ειδικά οι , πάνω από χίλιοι , φίλοι μας που παραβρέθηκαν στις συναυλίες αυτές , θα θυμηθούν στους δίσκους αυτούς, τις αξέχαστες μουσικές στιγμές που ζήσαμε μαζί , στις 17 & 18 Απριλίου .

Έτσι λοιπόν , μετά από 5 χρόνια , από την κυκλοφορία του αφιερωματικού δίσκου , με τραγούδια του Σπύρου Μαρκάτου , η Χορωδία με την δική της πια Μαντολινάτα , ηχογράφησε ζωντανά και κυκλοφορεί τον νέο της δίσκο .

Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει στην εκδήλωση στο Μάστούνι , την Τετάρτη 20.7 , όπου θα παρουσιαστούν μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος .

Φυσικά από την επόμενη μέρα , ο δίσκος θα διατίθεται σε πολλά καταστήματα του νησιού μας .

Ελπίζουμε ότι η επιτυχία αυτού του δίσκου θα δώσει την οικονομική δυνατότητα στον σύλλογό μας , να συνεχίσει την δημιουργική της πορεία και να μπορεί να διοργανώνει κι άλλες εκδηλώσεις επιπέδου , με επίκεντρο την πολιτισμό του νησιού μας .

cd2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer