Καλούμε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τους ναυτικούς μας, να αντιληφθούν άμεσα την κρίσιμη κατάσταση των νησιών μας μετά από 10 ημέρες απεργίας.
“Κραυγή αγωνίας” Παρίση για την 10ημερη απεργία της ΠΝΟ
Πολιτική
08/12/2016 | 17:32

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για συνέχιση της απεργίας στις ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες, τα νησιά μας μένουν αποκλεισμένα 10 συνεχόμενες ημέρες.

Το ανωτέρω γεγονός έχει διαλύσει τον οικονομικό ιστό της τοπικής μας κοινωνίας σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ενώ ταυτόχρονα  απειλείται καθημερινά η υγεία των κατοίκων από την έλλειψη φαρμάκων, εμβολίων, διακομιδών ασθενών που επείγουν, ενώ ακόμη και νεκροί συμπολίτες μας δεν μπορούν να ταφούν αφού χρήζουν υποχρεωτικής νεκροψίας στην Πάτρα.

Παιδικά γάλατα έχουν εξαντληθεί, ασθενείς με χημειοθεραπείες χάνουν το πρόγραμμα θεραπείας τους ενώ το πλήγμα για την οικονομική ζωή του τόπου μας είναι ανεπανόρθωτο.

Παρότι αντιλαμβάνομαι όλες τις μορφές αγώνα εργαζομένων από όπου και αν προέρχονται, εντούτοις καλώ την Π.Ν.Ο να κλείσει άμεσα τον παρόντα κύκλο των κινητοποιήσεων τουλάχιστον για κάποιες ημέρες προκειμένου να μην πληγεί περαιτέρω η κοινωνία των νησιών μας.

Καλούμε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, τους ναυτικούς μας, να αντιληφθούν άμεσα την κρίσιμη κατάσταση των νησιών μας μετά από 10 ημέρες απεργίας και να σταθούν το συντομότερο στο ύψος των περιστάσεων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer