Έρχονται καταιγίδες γι’ αυτό προετοιμαστείτε, επειδή τα φετινά «Κούλουμα» θα είναι βροχερά!
“Κούλουμα” με βροχές!
Κοινωνία
20/02/2015 | 11:51

Έρχονται καταιγίδες γι’ αυτό προετοιμαστείτε, επειδή τα φετινά «Κούλουμα» θα είναι βροχερά!

Το Σάββατο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, κυρίως στα ανατολικά.

Την Κυριακή, αρχικά από τα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα, καταιγίδες οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, όπως και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, αναμένονται χιόνια. Οι άνεμοι, θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την «Καθαρά» Δευτέρα, θα έχουμε νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με βροχές, και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα, καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά ορεινά, περιμένουμε χιόνια. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεθς, 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer