Ο Σωτήρης Κουρής ξεσπαθώνει κατά της άκρατης παροχολογίας του συνδυασμού του Θόδωρου Γαλιατσάτου.
Κουρής: «Πουλάει ψεύτικες ελπίδες στους Κτηνοτρόφους η ΑΝΑΣΑ»
Πολιτική
23/05/2014 | 11:16

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 

Απάντηση σε ανακοίνωση της ΕΑΣ

 

Ύπουλα και υπογείως, ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός (ΕΑΣ) προέκταση της ΑΝΑΣΑ, σε μία άνευ ηθικής έσχατη προεκλογική προσπάθεια, σε μία αναίσχυντη ψηφοθηρία υπόσχεται αφειδώς σε αγρότες και κτηνοτρόφους δάνεια και εξυπηρετήσεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι κύριοι της ΕΑΣ, ευρίσκονται υπόλογοι στην δικαιοσύνη και στα ελεγκτικά όργανα του Υπουργείου.

Θεωρείτε ηθικό, να χρησιμοποιείτε τον ΕΑΣ σαν προεκλογικό κέντρο της ΑΝΑΣΑ;

Θεωρείτε έντιμο να ξεγελάτε τους αγρότες και κτηνοτρόφους, πουλώντας ανέφικτες εκδουλεύσεις, εκβιάζοντας την επιλογή τους με φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις; Είναι δίκαιο πολλών δε ανθρώπινο, να παίζετε με τον πόνο αυτών των ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης;

Όμως ο λαός δεν ξεγελιέται, δεν καταντά υποχείριο, όλων αυτών που σαν εσάς, στο βωμό μιας καρέκλας εξουσίας, θυσιάζουν αξίες όπως η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στην σκέψη και την κρίση των πολιτών. Όλων αυτών που έμμεσα και πλαγίως καταργούν αβίαστα το δικαίωμα της ελευθερίας, με «δεσμεύσεις» που προϋποθέτουν στρατευμένες επιλογές υποψηφίων και συνδυασμών.

Ο λαός σας γνωρίζει πολύ καλά. Γνωρίζει ότι είσαστε κτηνοτρόφοι χωρίς ζωντανά και αγρότες χωρίς καλλιέργειες. Γνωρίζει πως ζείτε χρόνια τώρα εις βάρος τους, ως καφενόβιοι και λαοπλάνοι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer