Η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους δώδεκα μήνες το χρόνο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα δήλωσε στο πλαίσιο επίσκεψής της στην εφετινή έκθεση HORECA
Κουντουρά: Επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 12 μήνες
Τουρισμός
08/02/2015 | 17:22

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους δώδεκα μήνες το χρόνο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα δήλωσε στο πλαίσιο επίσκεψής της στην εφετινή έκθεση HORECA η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Ειδικότερα, η κυρία Κουντουρά πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της εμπορικής τουριστικής έκθεσης HORECA και συνομίλησε με τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους εκθέτες οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της η κυρία Κουντουρά επισήμανε ότι κορυφαία προτεραιότητα του υπουργείου είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου δώδεκα μήνες το χρόνο, καθώς επίσης η ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του αστείρευτου πλούτου του ελληνικού τουριστικού τομέα.

Παράγοντες της έκθεσης διατύπωσαν προς την αναπληρώτρια υπουργό, την αισιοδοξία τους για τη νέα τουριστική περίοδο και πρόσθεσαν ότι στην εφετινή 10η HORECA σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών. Μάλιστα η προσέλευση των επισκεπτών κατά την πρώτη ημέρα ήταν εντυπωσιακή, καταγράφοντας αύξηση κατά 42% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer