Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο νησί μας ο εγκέλαδος, το Αργοστόλι απέδειξε ότι δεν χρειάζονται και πολλά για ένα επιτυχημένο καρναβάλι.
“Κουνήθηκε” το Αργοστόλι! (βίντεο)
Κοινωνία
01/03/2014 | 22:44

Της Γιάννας Κουλουμπή
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο νησί μας ο εγκέλαδος, το Αργοστόλι “κουνήθηκε” για τα καλά σήμερα, 1η Μαρτίου, και απέδειξε ότι δεν χρειάζονται τελικά και πολλά για ένα επιτυχημένο καρναβάλι.

Ο κόσμος, με ομπρέλες, καλή διάθεση και ανάγκη για όμορφες στιγμές, βγήκε στους δρόμους και χόρεψε στους ρυθμούς του φετινού Καρνάβαλου, με πρωτοστάτες βέβαια τους μαθητές των σχολείων του νομού μας και την φαντασία που έχουμε άφθονη οι Κεφαλλονίτες!

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το φετινό καρναβάλι ήταν εμπνευσμένο από τους σεισμούς που έπληξαν το νησί μας τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι ξεχώρισαν οι σεισμόπληκτοι που έντρομοι βγήκαν στους δρόμους με τις πιτζάμες και τα μαξιλάρια τους, το Μαντείο των Δελφών με τις προβλέψεις του για μεγάλα ρίχτερ, το σχέδιο ΞΕΝΟΧΑΛΙΑΣ, αλλά και ο ΔΟΝΗΤΗΣ του Συλλόγου Τζαννάτων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως τους καρναβαλιστές που με το κέφι τους μας έκαναν να ξεχάσουμε για λίγο τις σκοτούρες και να περάσουμε όμορφα.

Οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι συνεχίστηκαν το βράδυ στο Ληξούρι, ενώ αύριο θα γίνει η κεντρική παρέλαση και πάλι στο Ληξούρι.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer