Εχουμε εκφράσει κατ΄ επανάληψη την αντίθεσή μας στις αήθεις, προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές της Δημοτικής Αρχής προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Κοτσιλίνης: “Τρικυμία εν κρανίω…”
Πολιτική
11/08/2013 | 12:14

Αντιμετωπίζουμε όλα τα ΜΜΕ με τον ίδιο τρόπο και  θεωρούμε, πως πρέπει να κινούνται στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού,  του σεβασμού των θεσμών και της προσωπικότητας ενός εκάστου. Άλλωστε και αυτά κρίνονται  από τους πολίτες, όπως όλοι μας.

Εχουμε εκφράσει κατ΄ επανάληψη την αντίθεσή μας στις αήθεις, προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές της Δημοτικής Αρχής προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Εχουμε επίσης καταδικάσει τη βιομηχανία εξωδίκων κατά δημοσιογράφων και άλλες παρόμοιες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, που στόχο έχουν την χαλιναγώγηση του τύπου.

Ωστόσο, ούτε και εμείς μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι, μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, η Δημοτική Αρχή θα προσέφευγε σε ευθείες απειλές ,κατά των υπεύθυνων των τοπικών site  Kefaloniapress και Ionianpress, επειδή “είχαν το θράσος” να κάνουν ρεπορτάζ, χωρίς προηγουμένως να υποβάλλουν τα κείμενά τους για προληπτική λογοκρισία στο Δημαρχιακό Μέγαρο!
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας γι’ αυτές τις συμπεριφορές, που ντροπιάζουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και προσβάλλουν την τοπική αυτοδιοίκηση και τα στελέχη της.
Καταγγέλλουμε σε κάθε δημοκρατικό πολίτη τις προσπάθειες κατατρομοκράτησης από τη Δημοτική Αρχή, οποιουδήποτε, δημοσιογράφου, αιρετού και δημότη, προσπαθήσει να ασκήσει οποιαδήποτε  κριτική στα έργα και τις ημέρες της.

Καλούμε τον αξιότιμο  Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, κ. Ανουσάκη να διαψεύσει  τις καταγγελίες, που τον φέρουν ως δράστη των απειλών.  Ο θεσμικός του ρόλος πόρρω απέχει από τέτοιες συμπεριφορές.

Καλούμε τέλος τον κ.  Δήμαρχο να σταματήσει την τακτική του Πόντιου Πιλάτου και να πάρει ανοιχτά θέση για τα χθεσινά γεγονότα. Εάν θεωρεί πως εθίγη η προσωπικότητα του ,υπάρχουν άλλοι τρόποι να την υπερασπιστεί.

Η μέθοδος των απειλών είναι απαράδεκτη.

Από το γραφείο Τύπου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer