Νεαρή, ταλαντούχα κι επιτυχημένη μας μιλάει για τα δικά της στέκια που πάνε παντού.
Κοσμήματα από ανακυκλωμένο χαρτί stekia pantou
Κοινωνία
21/01/2014 | 15:04

Η Ιωάννα Υποδηματοπούλου  ζώντας μέσα στη φύση από τότε που πέρασε στην γεωπονία αγάπησε τα αμπέλια και τους δώθηκε. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε μαθήματα γευσιγνωσίας οίνου  και δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει κάτι διαφορετικό εκτός από αυτό.  Όμως στον ελεύθερό της χρόνο κατασκευάζει κοσμήματα από ανακυκλωμένο χαρτί, κουμπιά και από φελλούς. Το κάνει με πολύ αυθορμητισμό και αγάπη κι αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύει ότι τα stekia pantou  γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Απευθύνεται σε μία απλή κοπέλα,  που θέλει να νιώθει ότι φοράει κάτι ιδιαίτερο και γι αυτό έχει έρθει τόσο κοντά στα νέα κορίτσια αλλά και γυναίκες που τολμάνε το διαφορετικό δημιουργώντας φιλίες, γνωριμίες  όπως αποδεικνύει και η δυνατή παρουσία του brand στα socia media. Η έμπνευση της Ιωάννας  προκύπτει από τα ταξίδια, τα κρασιά, τα ελληνικά προιόντα, το καθημερινό που θα το δεί με άλλη ματιά. Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είναι όταν έχει δει γυναίκες και κορίτσια να φοράνε στο εξωτερικό κοσμηματά της! Το όνομα του brand STEKIA PANTOU δεν ήθελε να είναι κάτι συνηθισμένο,και αφού όπου και να πήγαινε για έκθεση θα ήταν σε διαφορετικό μέρος και θα ήταν το στέκι της για εκείνο το διάστημα είπε να το ονομάσει έτσι.
Ξεκίνησαν όλα μέσα από έναν χωρισμό της και επειδή ήθελε να διοχετεύσει δημιουργικά τον πόνο της κλείστηκε σε ένα δωμάτιο, έκοβε όσα πράγματα της άρεσαν από περιοδικά έκανε τα πρώτα σχέδια με ανακυκλωμένο χαρτί επειδή ήταν το μόνο υλικό που είχε μπροστά της και κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία το brand. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ υπάρχει πολύ υποστήριξη από τον κόσμο που την γνωρίζει και χαίρεται  για αυτήν την αγάπη.
Το προφίλ των stekia pantou  είναι για όσους μπορούν και θέλουν να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο και απευθύνεται σε όλες όσες αισθάνονται δυνατές και ικανές να ξεχωρίσουν.  τα κοσμήματα της  μπορεί να είναι από ένα απλό φλυτζάνι τσάι μέχρι ένας φελλός που έγινε κολιέ και τα αγαπημένα της υλικά είναι κυρίως το ανακυκλωμένο χαρτί και μετά τα διαφορετικά κορδόνια, οι ψιλές χάντρες, και οι ωραίες πέτρες.  τα αγαπημένα της κομμάτια από όσα φτιάχνει τώρα είναι τα βραχιόλια με ψιλές χάντρες.
Δίνει πολύ προσοχή στα social media, γιατί από εκεί ο καθένας μπορεί να της μιλήσει, να της πει το σχέδιο που θέλει, και να της δώσει ιδέες για να δημιουργήσει. Τα stekia pantou  γεννήθηκαν στα social media και αγαπάνε τον κόσμο που τους στηρίζει!  Θέλει να ακούει την φωνή του κόσμου που την παρακολουθεί από όποια σελίδα και αν είναι . Την είδαμε και στο εξωτερικό και αυτό γιατί σε άλλες χώρες αυτές οι τέχνες είναι δεδομένες, αγαπούν το χειροποίητο και αναζητάνε το διαφορετικό.
Εάν και εσύ θέλεις να δεις την δουλειά της ολοκληρομένα  μπορείς να μπείς στο Blog http://stekiapantouu.blogspot.gr/   στο προφίλ της στο https://www.facebook.com/stekia.pantou  στο προφιλ της στο http://www.pinterest.com/stekiapantou/ αλλά αι την παρουσία της στο https://twitter.com/stekiapantou

kosmhmata

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer