Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου Καμιναράτων και μέσα σε ζεστό κλίμα
Κοπή πίτας και εκλογές στο Σύλλογο Καμιναράτων
Κοινωνία
06/02/2017 | 09:25

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην αίθουσα του πρώην δημοτικόυ σχολείου Καμιναράτων και μέσα σε ζεστο κλίμα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου εκοψαν για τον ερχομό του νέου έτους την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πάρεδρος του χωριού Καμιναράτων Κουτσης Θεόδωρος Και ο Αντιδήμαρχος παλικης Αλέξανδρος Μοσχονας.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους τα επίτιμα μέλη του συλλόγου ενώνοντας το παρελθόν με το μέλλον!!! Μετά την ευλογία της πίτας από τον παπά της ενορίας μας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Σταθατος Διονυσιος που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και για την ανταπόκριση του!

Ο πρόεδρος του συλλόγου και το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μαρουλη Δημο  για την σπιτική πιτα που έκανε προσφορά στο σύλλογο μας.

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η Διονυσάτου Μαρία και το δώρο ήταν μία εικόνα του προφήτη Ηλία. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλογου.

(Προεδρος  Σταθατος Διονυσιος),(Αντιπροεδρος Μαρουλης Σαραντης), (Γενικος Γραμματεας Σταθατος Φωτιος) ,(Ταμειας Μαρουλης Παναγης),(Κοσμητορας Φανος Μιχαλης).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer