Και σήμερα από τα χαράματα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά την κατάσταση και να ενημερωθεί για την πορεία της αποκατάστασης.
Κοντά στους πληγέντες ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς
Κοινωνία
27/09/2015 | 14:24

Και σήμερα από τα χαράματα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά την κατάσταση και να ενημερωθεί για την πορεία της αποκατάστασης. Από την Λειβαθώ μέχρι το Δράπανο, τα Ραζάτα και τα Φαρακλάτα. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι δύσκολη (έχει κοπεί ο δρόμος στα Σαρλάτα), ενώ έχουν επιστρατευθεί και μηχανήματα ιδιωτών προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια και να αποκατασταθούν πιο γρήγορα οι ζημιές.

parishs_katastrofes (15) parishs_katastrofes (14) parishs_katastrofes (13) parishs_katastrofes (12) parishs_katastrofes (11) parishs_katastrofes (10) parishs_katastrofes (9) parishs_katastrofes (8) parishs_katastrofes (7) parishs_katastrofes (6) parishs_katastrofes (5) parishs_katastrofes (4) parishs_katastrofes (3) parishs_katastrofes (2) parishs_katastrofes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer