Η Συμφωνική Ορχήστρα του Κρουαζιερόπλοιου Deutschland, θα παρουσιάσει ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής, στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κεφαλονιάς και την Εταιρεία «Μύθος Catering».
Κονσέρτο Κλασσικής Μουσικής στο Σπήλαιο Δρογκαράτης
Πολιτισμός
23/09/2014 | 12:02

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, υποδέχεται στην Κεφαλονιά το Κρουαζιερόπλοιο Deutschland της Γερμανικής Εταιρείας Peter Deilman, που αντιπροσωπεύει η Excursions Greece και καταπλέει στο Λιμάνι Αργοστολίου, για ένα εξαιρετικό πολιτιστικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25η Σεπτεμβρίου 2014, στις 15.00, η Συμφωνική Ορχήστρα του Κρουαζιεροπλοίου, θα παρουσιάσει ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής, στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κεφαλονιάς και την Εταιρεία  «Μύθος Catering».

Η Εκδήλωση βασίστηκε σε πρόταση του Τουριστικού Αντιπροσώπου του Κρουαζεροπλοιου στην Ελλάδα Excursions Greece, που εκπροσωπείτε από τον κ. Πέτρο Βουλγαρόπουλο και την κ. Κατερίνα Χρυσικοπούλου και  αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Α/Δημάρχου Σάμης κ.Διονύση Λυκούδη, τον Α/Δήμαρχο κ.Νίκο Παπαδάτο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γεώργιο Τζωρτζάτο, τον Επιχειρηματία κ.Ανδρέα Παντελιό και τον Ναυτιλιακό Πράκτορα κ.Πέτρο Δούκα.

Με τον κ. Βουλγαρόπουλο, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος είναι σε μία διαρκή συνεργασία για την προβολή της Κεφαλονιάς, ως μοναδικής ομορφιάς προορισμός Κρουαζιέρας,  στις  Seatrade σε Ευρώπη και Αμερική, μέσω της CTM.

Το Σπήλαιο Δρογκαράτης, αποτελεί σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο αφού η φύση έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό έργο Τέχνης με σταλακτίτες και σταλαγμίτες και θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου που  διαθέτει εξαιρετική ακουστική η οποία έχει αξιοποιηθεί με Συναυλίες διάσημων Καλλιτεχνών, όπως η Μαρία Κάλλας, η Έφη Καραγιάννη και η Μαρία Φαραντούρη.

Ο Δήμαρχος κ. Παρίσης, ευχαριστεί εγκάρδια τον κ. Βουλγαρόπουλο,  και όλους όσους συμβάλλουν για την οργάνωση της Συναυλίας και θα τιμήσει συμβολικά με την ειδική Τιμητική Πλακέτα του Δήμου, τον Πλοίαρχο και τον Μαέστρο.

kons2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer