Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, αν όντως πάψατε να έχετε για τους πολιτικούς αντιπάλους σας τη νοοτροπία «ουαί τοις ηττημένοις» και επιθυμείτε συνεργασία, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ηρεμήσετε και να τους ακούσετε επιτέλους καλόπιστα.
Κοιτάξτε ποιος μιλάει!
Πολιτική
19/03/2015 | 11:00

Η Δημοτική Αρχή που φέρει ακέραια την ευθύνη για την κατάντια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η Δημοτική Αρχή που αρνήθηκε κάθε λόγο και κάθε σημασία στην Αντιπολίτευση.
Η Δημοτική Αρχή που προεκλογικά απαίτησε όρκο «υποταγής και σιωπής» από τους υποψηφίους της «Δ.Ε. Παλικής».
Η Δημοτική Αρχή που ανέπεμπε ύμνους στον κ. Χρυσοχοϊδη.
Η Δημοτική Αρχή που έπαψε να πανηγυρίζει υστερικά για την εκλογική της επιτυχία στις δημοτικές εκλογές, μόνο για να θρηνήσει την αποτυχία της στις εθνικές.
Η Δημοτική Αρχή που αντιμετώπισε το Ληξούρι και τα χωριά του σαν μακρινούς ενοχλητικούς συγγενείς της υπόλοιπης Κεφαλονιάς….

Η ίδια αυτή Δημοτική Αρχή κόπτεται εσχάτως υπέρ των «θεσμών» και της συνεργασίας όλων των δυνάμεων προς αποκατάσταση των ζημιών μετά τους σεισμούς.
Αποκατάσταση για την οποία η ίδια ομολόγησε ότι ένα χρόνο τώρα τίποτα δεν έπραξε και τίποτε δεν προτίθεται να πράξει , αφού αίφνης ανακάλυψε ότι είναι αναρμόδια!
Χαρακτήρισε, αυτή η Δημοτική Αρχή της τακτικής «διά προσωπικών γνωριμιών μου», ως «εξωθεσμική» την συνάντηση της Βουλευτή με τους τέσσερις Ληξουριώτες Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Σαν να μην έχει ο Δημοτικός Σύμβουλος θεσμική ιδιότητα.
Σαν να είναι εκ του νόμου υποχρεωμένη η Βουλευτής να διασκέπτεται μόνο παρουσία της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης.

Ο πανικός της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» είναι προφανής. Προσπαθεί να «συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα» μετά την συνέντευξη τύπου του Αντιδημάρχου Αργοστολίου και στην προσπάθειά της αυτή δρα σπασμωδικά, με επιχειρήματα παιδαριώδη και αντιφατικά.
Τελευταίο της «επίτευγμα» η επιστολή προς την κ. Βουλευτή του κ. Λυκούδη, υποψηφίου με τη Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, αδελφού του Αντιδημάρχου Αργοστολίου, με την οποία εγκαλεί την βουλευτή για την συνάντησή της με τους «4», ενώ προσφέρεται ο ίδιος να βοηθήσει για το καλό του Ληξουριού!
Ποια ακριβώς είναι η θεσμική ιδιότητα του κ. Λυκούδη, που του δίνει το δικαίωμα να κατακρίνει ως «παραθεσμική» την συνάντηση Βουλευτή με Δημοτικούς Συμβούλους;
Αν ο ίδιος προσφέρεται να βοηθήσει γιατί δεν αναγνωρίζει και στους υπόλοιπους Ληξουριώτες το ίδιο δικαίωμα;
Άβυσσος η ψυχή της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»!
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, αν όντως πάψατε να έχετε για τους πολιτικούς αντιπάλους σας τη νοοτροπία «ουαί τοις ηττημένοις» και επιθυμείτε συνεργασία, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ηρεμήσετε και να τους ακούσετε επιτέλους καλόπιστα.
Εν τέλει ανατρέξατε ΣΕ ΟΛΑ τα ηχογραφημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, δείτε ΤΟ ΥΦΟΣ και ΤΟ ΗΘΟΣ, με το οποίο αντιμετωπίζετε συλλήβδην όλους τους Συμβούλους της αντιπολίτευσης και κομπάζετε για την νίκη σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά αναρωτηθείτε, αν δικαιούστε να μιλάτε περί δεοντολογίας και «θεσμών».

Αρνηθήκατε την κριτική απέναντί σας. Μην αρνείστε και την κριτική προς την Κυβέρνηση, από όσους δεν σας συμφέρει.

Από το Γραφείο Τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer