Θα συζητηθούν οι μελλοντικοί σχεδιασμοί, που έχουν σχέση με την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριότητας αυτού του κλάδου της τουριστικής ναυτιλίας στον Ελληνικό χώρο και στην περιοχή του Ιονίου ιδιαίτερα
Κλιμάκιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
02/05/2013 | 10:32

Κλιμάκιο της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας θα  επισκεφθεί την Κυριακή 12 Μαΐου την Κεφαλονιά,  προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό των έργων ,που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια και να συζητηθούν οι μελλοντικοί σχεδιασμοί, που έχουν σχέση με την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριότητας αυτού του κλάδου της τουριστικής ναυτιλίας στον Ελληνικό χώρο και στην περιοχή του Ιονίου ιδιαίτερα.

Περί τις 17:00 θα γίνει περιήγηση στο Λιμάνι του Αργοστολίου και στο Νέο Λιμενοβραχίονα Υποδοχής Κρουαζιερόπλοιων και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο Apollonia Resort & Spa ,όπου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με όλους τους Φορείς σχετικά με τα θέματα της κρουαζιέρας.

Ο  Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης καλωσορίζει τα Μέλη της Ένωσης και αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της Σύσκεψης.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

mpastoyni2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer