Η σημαία στο Διοικητήριο και στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, θα κυματίζει μεσίστια, τις 21 και 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους
Κλειστή την Πέμπτη η Αντιπεριφέρεια λόγω πένθους
Κοινωνία
21/01/2015 | 16:03

H Περιφερειακή Ενότητα  Κεφαλληνίας, εκφράζει τη βαθειά της θλίψη για την κοίμηση του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα. Η ισχυρή προσωπικότητά του, η φιλεύσπλαχνη διάθεσή του προς όσους έχριζαν βοηθείας αποτελούν παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ως Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας επί 30 ετίας, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε θεολογικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας, στην πνευματική του οικογένεια και τους οικείους του.

Ανακοινώνει ότι η σημαία στο Διοικητήριο και στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, θα κυματίζει μεσίστια, τις 21 και 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Τις 22 Ιανουαρίου ημέρα της  εξόδιου ακολουθίας και της ταφής του, θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της, καθώς και όλα τα σχολεία που  λειτουργούν στη διοικητική της Νήσου Κεφαλονιάς.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, θα συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία μαζί με τους άλλους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

Αντί στεφάνων, θα καταθέσουν ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer